Hasardspelen med de lägsta oddsen

Är du en person som gillar att spela säkert? Föredrar du kanske att vinna lite lägre summor i förmån för att minska risken att förlora. Höga odds må vara spännande, men ibland kan det vara skönt att känna att man har en relativt stor chans att lyckas. Det kan vara smart att tänka så och visst kan du vinna saftiga vinster ändå. I den här artikeln kommer du att kunna lära dig om hur du spelar med låga odds.

Vadslagning

Vadslagning innebär att du satsar pengar på att en viss händelse ska inträffa. Detta kan du göra både privat hemma med kompisarna eller på firmor som arbetar just med vadslagning. Exempel på sådana firmor är Mr Bet och Unibet. Höga odds innebär att sannolikheten för att händelsen i fråga ska inträffa är låg men att om händelsen inträffar vinner du å andra sidan mycket pengar. Med låga odds är det större chans att du vinner men summorna du vinner är lite lägre. Exempel på låga odds inom fotboll är om du satsar pengar på att ett riktigt topplag ska vinna mot ett lag som anses spela lite sämre. Då kommer oddsen att vara ganska låga men chansen är ju stor att du åtminstone vinner lite. Det är en bra idé att satsa på att ett visst lag ska vinna en match, snarare än att satsa på exakt med hur många mål det vinner om du vill spela med låga odds. Satsar du mycket pengar på händelsen i fråga kan du ändå vinna en hel del. Det krävs en del kunskap för att satsa rätt och kunskap om hur bra de olika lagen är.

Roulette

Roulette är ett av de mest populära hasardspelen som finns och en riktig klassiker där odds spelar en viktig roll. Detta spel kan spelas på både kasinon och på nätet. Spelplanen är ett runt bord med fack med siffrorna 0-36 i färgerna svart, rött och grönt (siffran noll) på sig och går ut på att du satsar pengar på vilket fack en liten kula ska hamna i. Fördelen med roulette är att du kan välja själv om du vill satsa på att spela med höga eller låga odds. Med låga odds ska du satsa på ett utfall som det är relativt stor chans att det inträffar, till exempel på att kulan ska hamna antingen på svarta eller röda nummer. Ett annat exempel är att kulan ska hamna i ett fack med antingen låga eller höga nummer. Här är det lite mindre än 50% chans att du vinner, för att vara mer exakt: 48,6%. Oddsen i detta fall är 1,06, vilket innebär att om du satsar 100 kronor får du 6 kronor om du vinner. Satsar du å andra sidan på 10 000 kronor vinner du 600 kronor.

En sak är klar – med låga odds har du större chans att vinna, även om du vinner lite lägre summor. Men detta beror å andra sidan på hur mycket pengar du satsar. Satsar du mycket pengar kan du ändå vinna en något sånär saftig summa. Lycka till och spela säkert!